anneline wijnrestaurant mes amis

Nieuw mouserend pareltje voor Anneline

Een primeur voor Mes Amis
Pareltjes van Annaline

In samenwerking met Stan Beurskens van wijngaard Sint Martinus uit Vijlen heeft Annaline een mousserende regionale rosé wijn gemaakt volgens de traditionele methode. Stan en Annaline hebben eerst een wijn samengesteld uit de oogst van 2013 van alleen blauwe druiven.

Deze rosé wijn is op de orginele champagnefles gebracht waar de tweede alcoholische gisting in de fles plaatsvindt. Dat wil zeggen dat de suikers omgezet worden in alcohol, bij dit proces komt koolzuur vrij. Dit blijft dan ook in deze fles, waardoor de wijn mousserend wordt. Dit proces duurt een jaar. Na een jaar is het eindelijk zo ver om deze licht rose mousserende wijn te komen proeven bij Mes Amis

info: http://www.mesamis.nl


Acties
Hoe gastvrij is Maastricht?
Maastricht, met of zonder suiker?
Nieuw mouserend pareltje voor Anneline
Een nieuwe mooie mouserende wijn voor Anneline van wijnrestaurant mes amis.