Les Tables

Symposium 16 december 2016

16 december 2016: Symposium-Masterclass
Maastricht University, Tongersestraat 53, Maastricht

Een samenwerking van Maastricht University (40 jaar) en horecaclub les Tables (20 jaar)

"Onbezorgd smullen van vlees, vis, groenten en fruit, KAN dat NOG?"

Recent konden wij in de media lezen dat topkok Ferran Adrià van El Bulli in Barcelona wereldberoemd werd als "reageerbuiskok" die hemelse smaken kon toveren uit een simpel spruitje, terwijl hij via de achterdeur van zijn kooklaboratorium stilletjes een reeks verdachte, ziekmakende smaakstoffen en andere toevoeginigen zijn keuken in loodste.

Kloppen deze en vele andere verdachtmakingen en angstmakerijk wel? Kun je nog wel gewoon een lekker maaltje eten zonder zorgen, met volle teugen genieten van je zintuigen die je vertellen mmm, heerlijk en ook nog gezond? Laat u verleiden en kom luisteren!

Het volledige programma en aanmelding zie:

http://mintonline.org/event-onbezorgd-smullen.asp


Acties
Hoe gastvrij is Maastricht?
Maastricht, met of zonder suiker?
Nieuw mouserend pareltje voor Anneline
Een nieuwe mooie mouserende wijn voor Anneline van wijnrestaurant mes amis.