café Local

Café Local… Anno 2012!

Het statige pand op de hoek van de Markt en Gubbelstraat verraadt dat hier een hele historie op horecagebied aan vooraf gaat, al meer dan honderd jaar wordt hier horeca bedreven en hebben mensen mooie herinneringen aan deze plek.

Het gezellige terras is op het zuiden gelegen, hierdoor kun je al vroeg op de dag genieten van een heerlijk zonnetje onder het genot van een romige cappuccino.

Bij Cafe Local wordt er aandacht aan de producten besteed, dit blijkt ook uit onze verkiezing in de koffie top 100 van Nederland van 2013. In samenwerking met de Maastrichtse koffiebrander Maison Blanche Dael uit Maastricht serveren wij al vroeg op de dag de lekkerste koffie.

Café Local, de naam zegt het al: lokale ligging, lokale producten, voor de Maastrichtenaar, maar ook de toerist zal zich hier “local” voelen.

Aan persoonlijke aandacht voor de gast geen gebrek. In ons toegankelijke concept staan prijs en bijgehorende kwaliteit hoog in het vaandel; lekker eten en drinken voor een betaalbare prijs. Gerechten als het Maastrichtse spaakhammetje, duvelkesvleis oet Sint Pieter en de huisgemaakte buchée zijn echte aanraders. Kom gezellig binnen voor een lekkere maaltijd of een gezellige borrel aan de bar, of geniet van het zonnetje op ons terras.


RESTAURANT INFO

Adres: Markt 38, 6211 CK  Maastricht
Telefoon: 043-326 3855
Email: info@cafelocal.nl
Website: www.cafelocal.nl
Cuisine: eetcafé, regionaal, Belgisch
Zitplaatsen: 26 binnen en 40 buiten
Openingstijden:
ma t/m wo:  10.00 - 24.00 uur
do: 10.00 - 2.00 uur
vrij: 9.00 - 2.00 uur
za en zo: 10.00 - 2.00 uur
Menuprijs: € 22,50


Acties