Taverna la Vaca

TAVERNA LA VACA

Maastricht heeft nu zijn eigen ‘Taverna’. Een typisch Zuid-Europees restaurantje waar je terecht kunt voor kleine smakelijke Mediterrane hapjes, maar ook voor grotere gerechten. Met een ruim aanbod dat wekelijks varieert. Zo wordt u keer op keer verrast door onze smakelijke Petiscos (kleine hapjes) die door onze koks worden bereid terwijl u toekijkt. Genieten van gerechten uit de Turkse, Griekse, Italiaanse, Franse, Spaanse en Portugese keuken.

“Eten, drinken en kleine hapjes tussendoor zijn rituelen, een manier van samenleven, vrienden en gasten ontvangen en feestvieren”.

Bij ons vindt u ook de échte Scroppino, Mediterrane biertjes als San Miguel, Peroni en Super Bock, Italiaanse koffie en tal van andere smakelijke drankjes uit het zonnige Zuiden.  Natuurlijk serveren wij een rijk aanbod aan Mediterrane wijnen dat perfect aansluit bij de verrassende gerechten van onze Taverna. Bij ieder gerecht de beste wijn. Precies zoals het hoort.

Wij heten u van harte welkom in Taverna La Vaca, in de Koestraat die grenst aan het Onze-Lieve-Vrouweplein in Maastricht.


RESTAURANT INFO

Adres: Koestraat 3, 6211 HR Maastricht
Telefoon: 043 3114556
Email: info@tavernalavaca.nl
Website: www.tavernalavaca.nl
Facebook: www.facebook.com/tavernalavaca
Cuisine: Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Turks en Grieks
Zitplaatsen: 40 binnen, 25 terras
Openingstijden: van 11.00 tot 0.00 uur
Wij zijn iedere dag geopend
 


Acties