Op maandag 15 januari jl. heeft Les Tables, het samenwerkingsverband van unieke typische Maastrichtse restaurants, drie nieuwe leden en nieuwe voorzitter Jelle Ummels officieel verwelkomd. Zoals het hoort bij een gastronomische club gebeurde dat op feestelijke wijze onder het genot van een hapje en de nodige culinaire versnaperingen.

Jelle Ummels had als kersverse voorzitter de eer om de nieuwe leden – Restaurant Bijzonder, Brasserie Tapijn en Tapperij De Poshoorn – te inaugureren en welkom te heten bij de club. Een kippenvelmoment voor scheidend voorzitter Pascale-Renée Cohen: “Bijna 10 jaar heb ik de eer gehad om de madre familia van Les Tables te zijn. Daar heb ik ontzettend van genoten. Het is heerlijk om te zien hoe Jelle meteen onderdeel van onze club is. Ik heb er alle vertrouwen in dat Les Tables met Jelle aan het hoofd van de tafel nog voor veel meer reuring gaat zorgen”. Cohen gaat zich voor 100% toeleggen op haar werk als Life Coach.

Met de komst van Restaurant Bijzonder, Brasserie Tapijn en Tapperij De Poshoorn groeit Les Tables ook in 2018 verder. De club telt momenteel 25 leden.

Klik hier voor een korte sfeerimpressie van 15 januari jl.

De drie nieuwe leden van Les Tables, v.l.n.r. Brasserie Tapijn, Restaurant Bijzonder en Tapperij De Poshoorn.

Jelle Ummels (links) & Pascale-Renée Cohen (rechts)

Foto’s: Laurens Bouvrie