top of page

TIP!

Wanneer je met een grotere groep wilt genieten, kan dat “au premier” (op de eerste verdieping). Hier kun je terecht voor een besloten borrel, receptie of diner tot 50 personen.

't Kläöske

Dat smaakt naar… veelzijdige ambiance

Gelegen aan het mooiste plein van Maastricht heeft ‘t Kläöske een prachtig terras (met prachtig uitzicht). Met hun veelzijdige menu, met een voorkeur voor Frans en Italiaans, kun je hier prima terecht voor een (snelle) lunch of een uitgebreid diner. Alles kan en alles mag!

Maandag - Zondag 12:00 - 22:00

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Aan het mooiste plein van Maastricht

‘t Kläöske is gelegen aan het mooie Onze Lieve Vrouwenplein en is de oudste bistro van Maastricht. De warme inrichting, open haard en prominent aanwezige kroonluchter zorgen voor een unieke “ambiance”. Zowel op de begane grond als de eerste verdieping. Gastvrouw Rosemarie en zoon Jesse zorgen voor een heerlijk warm welkom wanneer je binnen komt. Dit voelt als thuis komen!

Bij ‘t Kläöske kun je genieten van een heerlijke lunch of diner. De Frans-Italiaans georiënteerde keuken voert hier de boventoon. Maar, ook voor een lekker streekgerecht kun je hier terecht. Verse kreeft, gekookt of gegratineerd is het paradepaardje! Ook de oesters voor €1 op zondag zijn gekend en geliefd. Alles uiteraard betaalbaar, zodat iedereen kan genieten van wat ‘t Kläöske te bieden heeft. Aan iedereen wordt gedacht, ook aan de wijnliefhebbers! Door de vele “open wijnen” en wijnkennis van de medewerkers is er een optimale wijn spijscombinatie. Franse, Italiaanse maar ook heerlijke Limburgse wijnen zijn er te proeven. Hier eten is een feest!
Welkom bij ‘t Kläöske!

clock.png

lunch, diner, meetingrooms

soup.png

Frans, Italiaans, Mediterraan

euro.png

€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Contact.

043 31 00 916

Plankstraat 20, 6211 GA Maastricht, Nederland

bottom of page