top of page

TIP!

Van plan om Au Mouton Blanc te bezoeken? Check dan eens hun Instagram account (met veel TikToks) ;)

Au Mouton Blanc

Dat smaakt naar… regionale lekkernijen

Au Mouton Blanc is gelegen in hartje Maastricht, langs de Bijenkorf. Het historische pand uit 1764 was ooit de eerste raadkamer van Maastricht, met een guillotine voor de deur om het rapaille af te schrikken. Nu vind je er een warm welkom van de medewerkers met een ruime keuze aan dranken en spijzen. Dat is een stuk gezelliger, toch?

Maandag t/m zondag: 10.00 – 22.00 uur

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Bourgondisch Maastricht.

In dit gezellige café is iedereen van harte welkom. In de sfeervolle zaal of op het heerlijke terras, alles kan. Hier ben je op het juiste adres voor een koffiestop tijdens het shoppen, of juist om een heerlijk hapje te eten. De keuze is reuze!

Bij dit Grand Café word je warm onthaald door het personeel in een ongedwongen sfeer. De ambiance wordt uitgestraald door het frisse personeel dat je graag helpt en verwent in dit cafe. Hier kun je je dag rustig beginnen met een heerlijk ontbijt met een kraakvers croissantje, jus d’orange en een cappuccino. Toch te vroeg? Ook ‘s middags staat het personeel voor je klaar om een heerlijke lunch te maken. Broodjes carpaccio, tonijnsalade of toch liever een bord met sate en friet? Het kan allemaal! Voor een heerlijk onbezorgd diner kun je hier ook uitstekend terecht. Hamburgers met friet of gegratineerde uiensoep? Bij Au Mouton Blanc is het onbezorgd genieten.
Tot snel bij Au Mouton Blanc!

clock.png

ontbijt, lunch, diner, vergaderen

soup.png

Regionaal, Nederlands, Frans

euro.png

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Reserveren.

Telefonisch via 043 321 59 92

Kersenmarkt 10, 6211 GP Maastricht, Nederland

bottom of page