TIP!

Bij dit restaurant kan je het beste de auto parkeren op de parkeerlaan en lopend het restaurant bereiken.

Bijzonder

Dat smaakt naar...
gezond en biologisch eten

[Bij·zon·der: ‘Afwijkend van het gewone’] aldus Van Dale. Het gewone, de standaard, gewoon standaard anders. Dát is voor ons bijzonder.

Bij Bijzonder ben je op het goede adres voor het echte huiskamergevoel. Met eerlijke, biologische, duurzame en vooral lekkere streekproducten. Eigenaresse Dimitra staat je vrolijk op te wachten en kan niet wachten om je te mogen verwennen met haar (h)eerlijke gerechten. Glutenvrij, plantaardig, lokaal vlees, suikervrij, noem het maar op! Niets is “teveel” bij Bijzonder.

Do, vrij: 12.00 – 22.00 uur
Za: 9.30 – 22.00 uur
Zo: 9.30 – 21.00 uur
(Keuken sluit om 21.00 uur)

Openingstijden

LESTABLES-CHERAMIQUE-45.jpg
Bijzonder-logo-groot-1.png

Afwijkend van het gewone.

Bij Bijzonder geniet je van frisse gerechten die gemaakt zijn vanuit een groot hart voor lekker eten. Voor gezond eten. Volgens de visie is dat alles zelf maken, heel veel groenten, een beetje vlees en vis, suikervrij, geen gluten en veel plantaardige ‘ zuivel’. Veel vegetariërs en veganisten hebben dit lekkere plekje al gevonden! Naast vegetarische en veganistische opties bieden ze dus ook de mogelijkheid aan vlees- en visliefhebbers om te komen eten. En dat allemaal biologisch en in hun eigen keuken bereid. Met een goed glas wijn of eigenwijs speciaal biertje maak je je avond compleet.

LESTABLES-AU_MOUTON_BLANC-19.jpg

Zonder smaakstoffen, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, geraffineerde suikers, gluten... Dat is wat een bezoekje aan hen zo bijzonder maakt. Stap de wereld binnen van het oergondische leven en beleef de kenmerkende ‘Mestreechse’ Bourgondische stijl met een oergezonde twist. Bij Bijzonder kom je puur genieten. Welkom in de bijzondere keuken. De producten die ze in de potjes en pannetjes gebruiken zijn zo veel mogelijk afkomstig van lokale boeren en handelaren. Vers van de pers en weinig voedselkilometers. Bovendien worden de producten met liefde behandeld en tonen de handelaren passie voor het vak. Hun aandacht gaat uit naar een eerlijke teelt met een duurzaam karakter. New Hippy Fusion Food noemen wij dat. De verzamelaar van vroeger maar dan in een nieuw jasje. Dat betekent dat het ontbijt, de lunch en de hapjes voor de avond hoofdzakelijk bestaan uit veel verse groenten en fruit, zaden, pitten, noten en glutenvrije graansoorten. Vega en vegan verdienen de eerste plaats, terwijl vis en vlees een bijzondere plek heeft op de kaart.
Tot snel bij Bijzonder!

clock.png

ontbijt, lunch, diner

soup.png

Internationaal

euro.png

€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Reserveren.

Telefonisch via 043-3110 003
Bijzonder-interieur_edited.jpg
LESTABLES-FITZ_ROY-45_edited.jpg

Luikerweg 33, 6212 ET Maastricht, Nederland