top of page

TIP!

Geniet van de heerlijke bijpassende Franse wijnen bij alle gerechten. Dit brengt extra smaak aan de gerechten en maakt de beleving helemaal af!

Bistro Le Virage

Dat smaakt naar… een Franse huiskamer

‘Le Virage’ is Frans voor ‘De Bocht’; om de hoek vind je het Onze-Lieve-Vrouweplein, Maastrichts gezelligste en intiemste plein. In het restaurant, geniet je in een ongedwongen sfeer van een heerlijk diner of lunch (op aanvraag).

maandag t/m donderdag: 17.00 – 21.00 uur
vrijdag t/m zondag 11.00 – 22.00 uur

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Verborgen culinaire parel.

Le Virage ligt in hartje Maastricht: het middeleeuwse Jekerkwartier. In deze charmante buurt, met haar vele historische gebouwen en gezellige straten en steegjes, viert het goede leven hoogtij. De wijk bolt van de goede restaurants, leuke cafeetjes en galeries.

Bij Le Virage kun je terecht in de Franse huiskamer van Maastricht. Urenlang tafelen of snel een hoofdgerecht aan de bar? Alles kan. De Franse cuisine wordt geserveerd in de bistro ambiance waar je je gelijk thuis voelt. Ook de wijnkaart bij Le Virage is zo gemaakt dat die kracht bijzet aan alle gerechten. Een romantische bocht in hartje Maastricht waar de passie voor gastvrijheid en echt goed eten door Didier, Kyra en de rest van het team dagelijks in praktijk wordt gebracht.
Naast een culinair pareltje, is Le Virage ook een tweesterrenhotel waar een overnachting een feestje wordt! Wakker worden met het klokgelui van de Slevrouwe, dan weet je dat je in het prachtige Maastricht bent…
On se voit bientôt!

clock.png

lunch (za & zo), diner

soup.png

Frans

euro.png

€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Contact.

Telefonisch via 0433216608

Cortenstraat 2B, 6211 HT Maastricht, Nederland

bottom of page