top of page

TIP!

Een speciale gelegenheid? Reserveer dan de Chefs table! Zo zie je hoe alle Franse lekkernijen bereid worden!

Bouchon d'en Face

Dat smaakt naar... Frankrijk

Bistronomie is een mengelmoes van een bistrot – een taverne – en gastronomie. Geestigheid en durf worden door de chef met elkaar gemixt. In de bloeiende wijk “Wijck” te Maastricht, opende Bouchon d’en Façe in het najaar van 2013 haar deuren. Een Frans concept met traditionele, eerlijke gerechten in een modern en warm etablissement geserveerd.

Ma, wo, do: 17.00 – 22.00 uur
Vr t/m zo: 12.00 – 22.00 uur

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Als een god in Frankrijk.

Leven als God in Frankrijk; onbezorgd, lui en lekker. Bij Bouchon d’en Face geniet je van een geheel verzorgde avond in Frankrijk. Een Franse chanson klinkt uit de luidsprekers terwijl er rode wijn wordt ingeschonken. Gasten praten bij over het dagelijks leven en genieten van authentieke Franse gerechten. Als de borden leeg zijn en de gesprekken ten einde, verrassen de gastheren hun gasten met een dessert van Franse kazen, dat wordt rondgereden op een authentieke kaaswagen. Met de drie verschillende menu’s - a la carte, du marche en gourmand - is er voor ieder wat wils.

Heimwee naar Frankrijk? Dat hoeft niet! Bij Bouchon d’en Face zit je goed in het Frankrijk van Nederland: Maastricht. Franse wijn, kaas en heerlijk vers vlees en vis. Dit klinkt als een Franse chanson in de oren! Dit alles en nog veel meer kun je ervaren bij Bouchon d’en Face. Want, een avond bij Bouchon d’en Face is een complete beleving. Van de muziek tot de Eiffeltoren - het is er allemaal. De koks zetten met beaucoup d’amour een heerlijk diner voor je klaar, dat je zelf hebt kunnen samenstellen door de “La Gazette de Bouchon” te doorlopen met het water in de mond. Uiteraard kun je ook wijnen bij Bouchon d’en Face, de vin wordt namelijk gepaard door de sommelier. Rood, wit, mousserend of juist niet; er is voor ieder wat wils! Aan het einde van de avond waan je je een heuse “francophone” en zal de heimwee naar Frankrijk toeslaan. Geen paniek: ook de volgende keer kun je weer gewoon genieten van al het Franse dat Bouchon d’en Face te bieden heeft.
A bientôt!

clock.png

lunch, diner

soup.png

Frans

euro.png

€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Reserveren.

Telefonisch via 043-3116 438

Wycker Brugstraat 54, 6221 ED Maastricht, Nederland

bottom of page