top of page

TIP!

Ben jij ook zo’n fan van Maison Blanche Dael producten? Neem ze dan ook mee naar huis! Dit kan in verschillende Coffeelovers vestigingen, maar ook in de Maison Blanche Dael winkels.

Coffeelovers

Dat smaakt naar…verse bonen

Sinds 1878 een begrip in Limburg, de heerlijke bonen van Blanche Dael die gebruikt worden in Coffeelovers (het koffiehuis concept van Blanche Dael). Niet alleen voor koffie kun je hier terecht, maar ook voor een heerlijke lunch, snack of heerlijk taartje. Voor iedereen is wat wils! Je kunt ze vinden verspreid over de hele stad. Van plein 1992 tot in de Dominicanenkerk - overal kun je aan deze heerlijke koffie komen.

Algemeen geopend van 10.00 tot 18.00 uur
Specifieke openingstijden van de verschillende vestigingen vindt u op de website

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Het Maastrichtse goud.

De koffie van Coffeelovers is niet voor niets zo geliefd: de heerlijke bonen worden namelijk gebrand in Maastricht sinds 1878. Ook voor thee ben je aan het goede adres: heerlijke soorten thee worden verpakt in Maastricht en zijn voor vele Mestreechtenere nummer 1. Blanche Dael koestert haar verleden, is trots op de stad en regio en wil iets betekenen voor de samenleving anno nu.

De Maastrichtse koffiecultuur, daar is Blanche Dael een dragende speler in. Samen met een stuk Limburgse vlaai is dit een begrip in Nederland. Voor Blanche Dael staat Maastrichtse koffiecultuur voor gezelligheid, het bewust en open in het leven staan, het koesteren van kwaliteit en het optimaal dienstbaar zijn. Dat is Blanche Dael en dat is de Maastrichtse koffiecultuur. Coffeelovers houdt van koffieliefhebbers en andersom… De liefde voor het zwarte goud, maar ook voor thee is te voelen en proeven! De Coffeelovers-barista’s malen voor elke koffie een verse hoeveelheid bonen, afkomstig van huisleverancier Maison Blanche Dael.
Coffeelovers houden natuurlijk ook van lekkers… met hun Italiaans geïnspireerde menukaart vol focaccia's en overheerlijke dolce. Geen tijd om eventjes zittend te genieten? Geen probleem! Alles is ook to go verkrijgbaar. In 2016 ontvangt Blanche Dael de Maastricht Award voor onderscheidend ondernemerschap in Maastricht en die verdien je niet zomaar! De barista’s in de Coffeelovers vestigingen doen iedere dag weer hun best om de beste “kappesjieno” voor je te schenken en ontvangen je met een glimlach. Ontspannen genieten van heerlijke koffie, thee of limonade is het beste wat er is, toch?
Tot snel!

clock.png

ontbijt, lunch

soup.png

Koffiehuis

euro.png

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Contact.

Telefonisch via +31433561944

Ruiterij 2, 6221 EW Maastricht, Nederland

bottom of page