top of page

TIP!

Laat Hennie je verrassen met een gezond, biologisch menu en beleef de avond van je leven!

Eetcafé Ceramique

Dat smaakt naar... verse, warme groenten!

In het hart van het stadsdeel Wyck, de “rive droite” van Maastricht, ligt eetcafé Ceramique. Het logo van dit charmante eetcafé, de soepterrine, is niet zomaar gekozen. Eten staat hier nog echt in het teken van gezelligheid. De bediening is vriendelijk en de sfeer opvallend warm. Een gemoedelijke ambiance waarin gasten zich meteen op hun gemak voelen en ongedwongen kunnen genieten van een ouderwets lekkere maaltijd.

Donderdag tot en met zondag: 17.30 – 22.00 uur

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Duurzaam en biologisch (vegetarisch) eten met passie.

Bij Eetcafe Ceramique geniet je van biologisch, duurzaam en voornamelijk vegetarisch eten. Eigenaar Hennie is met zijn aanstekelijke humeur een fantastische gastheer én chefkok die zeker zorgt voor een geslaagde avond. De gevarieerde menukaart wordt geserveerd in oude boeken, waarin gasten hun bevindingen mogen opschrijven, wat erg gewaardeerd wordt! Ceramique biedt zijn gasten een ruime keuze, variërend van typisch Limburgse streekgerechten tot internationale grootheden. In de keuken wordt graag gewerkt met regionale, biologische en vegetarische producten.

Eten is de passie… En dat delen ze graag met hun gasten! Eetcafe Ceramique biedt een grote keuze aan vegetarische gerechten, maar ook zeker voor vlees- en visliefhebbers is er een speciaal plekje op de kaart. Je eet seizoensgebonden en zoveel mogelijk biologisch. De herkomst van hun producten vinden ze erg belangrijk. Dit bewijst Eetcafe Ceramique door hun lidmaatschap sinds jaar en dag bij de LOCOtuinen in Maastricht. Deze vereniging, die staat voor LOkale COproductie tuinen, heeft het ideaal om niet alleen bewust te koken en eten, maar ook telen en delen. Niet voor niets is Eetcafe Ceramique het groenste restaurant van Maastricht en verre omtrek. Ze kiezen voor de toekomst. Weloverwogen, vastbesloten en met durf, zonder concessies aan het vertrouwde gevoel van samen lekker eten, want dat is wat op nummer 1 staat. Tot snel in deze mooie zaak!

clock.png

diner

soup.png

Regionaal

euro.png

€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Reserveren.

Telefonisch via 043 325 20 97

Rechtstraat 78, 6221 EL Maastricht, Nederland

bottom of page