top of page

TIP!

Wanneer je wilt bijdragen aan een betere wereld en “groen doen”, kun je Fitz Roy ook prima bereiken met het openbaar vervoer! De bus stopt bijna voor de deur!

Fitz Roy

Dat smaakt naar… een wereldreis van smaken!

In het mooie Sphinxkwartier is dit hotel/restaurant gevestigd. Het gehele concept is gebaseerd op de beroemde wereldreiziger Robert FitzRoy. Je diner is een ware ontdekkingstocht van smaken, indrukken, geuren en kleuren wanneer je Fitz Roy binnenstapt en beleeft. Kom dit ontdekken!

Maandag - zondag: 08:30 - 21:00

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Hippe, trendy oase in het bloeiende stadsdeel.

Waar je je aan de voorzijde van het authentieke pand midden in het levendige Maastricht bevindt, bevindt je je in de binnentuin van Fitz Roy in een oase van groen. Hoewel op de achtergrond het leven van de stad te horen is, kom je volledig tot rust in de Urban Garden; een unieke stadstuin midden in het hart van de stad. Fitz Roy is gelegen in het hippe, urban up-coming Sphinxkwartier. De omgeving past heel goed bij het karakter van Fitz Roy: voor de ontdekker en genieter van de kleine dingen in het leven.

De eigentijdse, innoverende en pure keuken van restaurant FitzRoy, geleid door Raymond Hochstenbach, kenmerkt zich door het toepassen van Franse kooktechnieken op zowel lokale als wereldse ingrediënten en smaken.
Continue op zoek naar nieuwe verrassende smaakbelevingen met de mooiste producten, wordt er een seizoensgebonden menukaart samengesteld. Geïnspireerd op de wereldreiziger Robert Fitz Roy neemt de chef je mee op een reis van smaakbelevingen, die zeer zeker gewaardeerd zullen worden door vele smaakpapillen. Zowel in het restaurant als in de achtertuin kun je heerlijk genieten van één van de prachtige gerechten uit de avontuurlijke, internationale keuken. De menukaart is geïnspireerd door ingrediënten uit keukens over de hele wereld en samengesteld uit geraffineerde, verfijnde smaakcombinaties.
Kom snel de oase van groen ontdekken!

clock.png

ontbijt, lunch, diner

soup.png

Internationaal

euro.png

€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Contact.

Telefonisch via 043-3030 700

Boschstraat 70, 6211 AX Maastricht, Nederland

bottom of page