top of page

TIP!

Ga zeker binnen kijken naar alle schilderijtjes die ophangen. Zij zorgen voor super veel sfeer in de zaak en belichamen dat wat Il Bacaro is!

Il Bacaro

Dat smaakt naar... Italië

Op het prachtige Vrijthof is Il Bacaro gelegen op het hoekje met de Bredestraat. Het prachtige uitzicht over de Sint Janskerk in combinatie met heerlijke tapas maakt dat je bijna echt denkt dat je op vakantie bent! Genieten geblazen op het terras, of in de prachtige zaak.

Maandag t/m zondag: 12.00 – 22.00 uur

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Geniet van italië aan de Maas .

Bij Il Bacaro kunt u gezellig borrelen maar ook uitgebreid eten in een mediterrane ambiance. De menukaart bestaat uit “cicchetti” (kleine hapjes) die al eeuwenlang gedurende de dag in een “Bacaro” (wijnbar) op de Italiaanse bar gepresenteerd worden.
Deze traditie heeft Il Bacaro vanuit Venetië naar Maastricht gehaald. Bij hen kun je genieten van al het beste dat Italië te bieden heeft. Kwaliteit, service en beleving is waar ze voor staan, en dat alles in een ongedwongen omgeving op het mooiste plein van Maastricht.

Heerlijke pasta’s, antipasti of eerder een heerlijk belegd broodje met een cappuccino? Het kan allemaal bij Il Bacaro. Het sfeervolle café (met een vespa binnen, ja echt) zorgt voor een heerlijke, sfeervolle avond met smaakvolle gerechten. Dineren op het Piazzo del Campo van Maastricht, Italië ontdekken in eigen land en Venetië aan het Vrijthof bezoeken, het kan allemaal bij Il Bacaro! Het team is aardig, behulpzaam en weet wat ze doen. Een vraag over een heerlijk drankje, gerecht of bijpassende wijn, niets is ze teveel! De koks toveren heerlijke pane, insalata’s, pasta’s en dolci op het bord, die allemaal met heel veel liefde bereid gemaakt worden. Vlees-, visliefhebber of vegetarisch? Iedereen kan zijn Italiaanse hart ophalen in de zaak. “Vivere per mangiare e non mangiare per vivere”, “leef om te eten en eet niet om te leven”.
A presto!

clock.png

lunch, diner

soup.png

Italiaans

euro.png

€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Contact.

Telefonisch via 043 326 47 00

Vrijthof 16E, 6211 LD Maastricht, Nederland

bottom of page