top of page

TIP!

Ben je toe aan een avond uitgebreid dineren met alles erop en eraan? Laat het Henri weten!

L'Autruche

Dat smaakt naar... het Vrijthof

Geniet je van uitstekende gastvrijheid en klassieke, vertrouwde gerechten met een Franse touch van chef Glenn. Een onvergetelijke avond uit eten!

Brasserie L’Autruche is iedere dag open vanaf 11.00 uur. Onze keuken is voor de lunch geopend tot 16.00 uur en aansluitend voor het diner van 17.00 uur tot 21.00 uur.

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Een klein stukje Parijs aan het Vrijthof.

Je hoeft dus niet langer naar Parijs om te genieten van de Franse cuisine! Onze chef Glenn kookt met zijn team de lekkerste Maastrichts-Franse gerechten voor je. Alles wordt vers bereid in onze keuken en dat proef je. Vlees heeft een speciale plek in de keuken van L’Autruche. Niet zo gek, want Henri’s ouders komen allebei uit een slagersfamilie. Sterker nog: pa Hochstenbag maakt nog altijd verse filet americain voor onze lunchkaart. We bereiden alles zelf en gebruiken daarvoor het liefst lokale producten en groenten van het seizoen. Een bijzondere uitzondering hierop is de Côte à l’os: die halen we speciaal uit Schotland. Wij laten je genieten van het goede in het leven

Henri Hochstenbag is al sinds 2001 de hospes van de Struys. In 2010 kwam daar een droom bij: een brasserie in de sfeer van de Belle Epoque. Franse sferen, warme kleuren en luxe details zorgen voor een bijzondere, weelderige plek waar het draait om genieten van pure gerechten uit de klassieke Franse keuken. Die droom werd in 2019 werkelijkheid op Vrijthof 14 in Maastricht.

clock.png

lunch, diner

soup.png

Regionaal, Frans

euro.png

€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Contact.

Telefonisch via 043 321 48 88

Vrijthof 14, 6211 LD Maastricht, Nederland

bottom of page