top of page

TIP!

Loopt het water je al in de mond? Bekijk dan vooral even de social media kanalen van Le Bon Vivant. De foto’s en smaakmakende teksten zullen er zeker voor zorgen dat je nog meer zin hebt om een keer te dineren bij Björn!

Le Bon Vivant

Dat smaakt naar... Nederlands met een twist

In een unieke gewelvenkelder kun je genieten van verrassende smaakcombinaties. In het hart van Maastricht kun jij je hart ophalen aan de New Dutch Cuisine in een huiselijke en ongedwongen sfeer. Kom genieten van Björn's passie voor het goede eten en drinken en raak verknocht aan de New Dutch Cuisine.

Di t/m za: van 17:30 tot 22:00 uur
Zondag en maandag gesloten

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Verrassende smaakcombinaties met heerlijke wijnarrangementen.

Restaurant Le Bon Vivant is gevestigd in een sfeervolle gewelvenkelder uit de 17de eeuw. De romantische eetgelegenheid, op korte afstand van het Vrijthof en de Markt, is een van de verborgen pareltjes van de stad. Via een stenen trap kom je terecht in een door kaarsen verlichte ruimte. De vriendelijke ontvangst maakt de gastronomische beleving al op voorhand tot een succes.

De op Franse leest gebaseerde keuken zorgt voor een culinaire avond die je niet snel zult vergeten. De heerlijke ambiance zorgt voor een relaxte avond waar je in alle rust kunt genieten.
Le Bon Vivant wordt gerund door Björn Dijkstra die – samen met zijn gedreven team – vijf dagen per week zijn liefde voor het goede leven deelt met zijn gasten. Elk seizoen opnieuw creëert hij, op basis van lokale ingrediënten, een nieuw menu van drie tot ​zeven ​gangen, waar de enthousiaste medewerkers vervolgens een mooi glas wijn bij adviseren. Ook voor vegetarische gasten is dit restaurant een hele beleving: het menu heeft een compleet vegetarische variant tot zeven gangen.
Kom vooral ontdekken, proeven, ervaren maar vooral genieten van klassieke, authentieke en verfijnde gerechten die worden begeleid met uitmuntende wijnen.

clock.png

diner

soup.png

Regionaal

euro.png

€€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Reserveren.

Telefonisch via 043 32 10 816

Capucijnenstraat 91, 6211 RP Maastricht, Nederland

bottom of page