top of page

TIP!

Geniet van het eten en elkaar in deze prachtige zaak. Sharing is caring!

Luster

Dat smaakt naar... sharing is caring

Aan het charmante Vrijthof is Luster gevestigd. Met een geheel nieuw concept, geïnspireerd op verfijnde mediterraanse ‘sharing dishes’, is Luster een aanwinst in Maastricht. Een concept dat is ontstaan uit de verbintenis van samen genieten van lekker eten.
Weet u waar Luster voor staat?

Maandag - zondag: 10:00 - 01:00

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Waan je in mediterraanse sferen

Eigentijds genieten in Maastricht

Luster heeft haar naam te danken aan zowel de schittering van een parel, als een moderne kroonlamp. Deze zijn duidelijk terug te vinden boven de bar. De spraakmakende lusters zijn ware eyecatchers in het moderne interieur.

Het restaurant staat bekend om haar mediterraanse ‘sharing dishes’, waarbij invloeden van de wereldwijde keuken een belangrijke rol spelen. Zo creëren we in elk gerecht een eigen smaak die u absoluut zal verrassen. Vis-, vleesliefhebber of vegetarisch? In combinatie met een goed glas wijn of een verrassende cocktail waant u zich in mediterraanse sferen. Naast diner kunt hier terecht voor een smaakvolle lunch met ‘pain rustiques’ of een cappuccino met een ruime keuze aan eclairs (écht een must try!).

Beleving, service & kwaliteit is wat bij Luster centraal staat. Toegankelijk én gezellig, met klasse. Het enthousiaste team staat klaar om u een geweldige ervaring te bezorgen. Genieten van de zonnestralen op ons terras? Een intiem diner onder onze magnolia boom? Laten verrassen door de ‘Bartenders choice’ cocktails aan de bar? Luster is een absolute aanrader!

clock.png

ontbijt, lunch, diner

soup.png

Mediterraans, wereldkeuken

euro.png

€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Reserveren.

Telefonisch via 043 321 99 56

Vrijthof 10, 6211 LC Maastricht, Nederland

bottom of page