top of page

TIP!

Wanneer je in het Jekerkwartier bent, struin dan eventjes door de straatjes en proef de sfeer. De kleine boetiekjes vullen de straat met gezelligheid en zijn het snuffelen waard!

Petit Bonheur

Dat smaakt naar... mediterraans Frankrijk

Achter de poort van deze oude stadsboerderij besef je meteen waarom hier gesproken wordt van het “kleine geluk.” Alles lijkt en ruikt hier naar Frankrijk. De mediterrane cour, de mooie binnenplaats (met schuifdak, zodat je er ook in de winter van kunt genieten) zorgt voor veel sfeer in het kleine geluk. Zo waan je je eventjes een God in Frankrijk.

Ma t/m za: 18.00 – 22.00 uur
Zo: 17.00 – 22.00 uur

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Frans geluk in het quartier latin Maastricht.

In de Kapoenstraat vind je dit verborgen pareltje. De oude stadsboerderij is een klein stukje geluk. Ook met groepen kun je hier uitstekend terecht om dit kleine stukje geluk te delen met een gezelschap. In de bistro is er de Franse ambiance die zorgt voor een intieme sfeer voor een romantisch diner, klinkt als een goed plan toch?

De Franse sferen worden versterkt door de heerlijke gerechten en wijnen op de kaart. Voor de vlees- en visliefhebbers zijn er heerlijke gerechten als scampi met buikspek, schelvis, gekonfijte eendenbout of een heerlijke tournedos. Maar vergis je niet: ook als vegetariër kun je hier je culinaire hart ophalen. Heerlijke arancini met biet en geitenkaas, pappardelle met saffraanroom of een zoete aardappel wafel met groene asperges, dat klinkt toch als een prachtige culinaire avond uit vol verrassingen?
Naast dat dit kleine geluk een cadeau is voor de maag, kan dit ook een cadeau zijn voor je slaap! Je kunt namelijk overnachten in het driesterrenhotel midden in het Jekerkwartier. In het authentieke herenhuis kom je heerlijk tot rust.
Bienvenue au Petit Bonheur!

clock.png

diner, vergaderen

soup.png

Frans

euro.png

€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Reserveren.

Telefonisch via 043 321 51 09

Kapoenstraat 32, 6211 KW Maastricht, Nederland

bottom of page