TIP!
Wanneer je bij Laus bent, vraag eens naar Andy ;)
Restaurant Laus
Dat smaakt naar... carpaccio
De eerste carpacciobar in Maastricht, klinkt goed toch?! Zalm, tonijn en octopus, ze hebben het allemaal! Maar dat is niet het enige… Heb je al eens een carpaccio geproefd van hert met chocoladekrullen? Of een carpaccio van zwaardvis, kalfstong of pomodoro viola met buffelmozzarella? Bij Laus is nu een heel scala aan carpaccio’s te vinden, die worden bereid waar je bij zit! De ervaring die je niet wilt missen, toch?
Ma, di: 17.00 – 21.00 uur
Wo t/m vr: 17.00 – 22.00 uur
Za: 12.00 – 15.00 uur en 17.00 – 22.00 uur
Zo: 13.00 – 15.00 uur en 17.00 – 21.00 uur
Openingstijden

Carpaccio en zoveel meer
Restaurant Laus ligt op een steenworp afstand van het Onze Lieve vrouweplein en een minuut wandelen van het vrijthof. In het karakteristieke pand, de toegangspoort verraadt dat we hier van doen hebben met een voormalig koetshuis, kan je genieten van de mediterrane keuken. Gar Lausberg stelt vooral “La cucina Italiana” centraal. De hang naar nostalgie is groot, maar de uitvoering zeker eigentijds.
Bij restaurant Laus zorgt het schuifdak in de zomerse serre ervoor dat je bij mediterrane
temperaturen “het buitengevoel” tijdens je lunch of diner ervaart. Italië in Maastricht, dat is pas genieten!

De carpacciobar van Laus is iconisch. Hert met chocoladekrullen, octopus of toch liever een gewone carpaccio? Je kunt het er allemaal vinden. Natuurlijk hebben ze geen afscheid genomen van de Italiaanse klassiekers zoals de tagliata di manzo en de overheerlijke pasta’s. Niet zo’n grote honger? Aan de bar kun je genieten van een lekkere wijn met verschillende antipasti. Ben je toch eerder een zoetekauw? Ook voor heerlijke “dolci” (dessert) kun je terecht bij Laus. Wel zo lekker na een diner in mediterraanse sferen.
Buon appetito!

lunch, diner

Mediterraan, Italiaans

€€
Reserveren.

