top of page

TIP!

Het fraaie pand van Rozemarijn is gelegen in het gezellige Stokstraat Kwartier met zijn galeries en trendy winkels. Zeker een kijkje waard!

Rozemarijn

Dat smaakt naar... Zeeland in Maastricht

Restaurant Rozemarijn wordt gerund door chef-kok én brillen-fanaat Jeroen Raes en gastvrouw Maaike Steins. Jeroen brengt als ware Zeeuw een zilt stukje Zeeland naar zijn keuken in het hart van Maastricht, de stad waar de gastvrije Maaike al jaren te vinden is in de gastronomie en hotellerie. Samen staan zij voor gastvrijheid, eerlijkheid en passie, binnen een no-nonsense restaurant waar iedereen welkom is. Met veel aandacht voor het product en een uitstekende service, want de puntjes staan hier steevast op de i.

Ma t/m za:
Lunch 12.00 – 14.00 uur
Diner 18.00 – 21.00 uur

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

De Franse keuken door een andere bril.

De keukenbrigade van Restaurant Rozemarijn wilt met hun passie en gedrevenheid voortdurend de gasten verrassen. De liefde voor het vak maakt dat chef-kok Jeroen steeds weer komt tot unieke, verfrissende smaakcombinaties, met een knipoog naar uiteenlopende culturen. Want voor Jeroen is er niets mooier dan dat.

Restaurant Rozemarijn brengt een vleugje Zeeuwse roots in het hart van Maastricht. Chef-kok Jeroen laat je graag ongedwongen genieten van zijn unieke, eigenwijze kookkunsten. Hij combineert zijn Zeeuwse roots graag met lokale producten en creëert met een creatieve swing verrassende smaakcombinaties uit de Vlaamse, Oosterse, Arabische en Italiaanse keuken. En die presenteert hij maar al te graag aan tafel, simpelweg om een onvergetelijk moment te creëren met eerlijke en dagverse producten.Dit is wat Jeroen het liefst doet en dat proef je! De liefde en passie die Jeroen in zijn gerechten stopt, spatten van het bord af. Laat je verrassen door ‘de chef met de bril’ en proef de zilte smaak van de zee.
Tot ziens in de Havenstraat!

clock.png

lunch, diner

soup.png

Regionaal, Frans

euro.png

€€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Reserveren.

Telefonisch via 043 45 06 505

Havenstraat 19, 6211 GJ Maastricht, Nederland

bottom of page