top of page

TIP!

Advies nodig over een heerlijk gerecht dat je net geproefd hebt (en je dit stiekem thuis na wilt maken)? Je kunt bij Frans en zijn team terecht voor (kook)advies!

Sjiek Kookpunt

Dat smaakt naar... heerlijk lang Italiaans tafelen

Welkom bij Sjiek Kookpunt, het culinaire trefpunt in het mooie Wijck. Je kunt hier terecht voor lunches, diners, delicatessen, wijnen, culinaire curiosa, kooklessen, kookclubs, boeken, workshops, catering, proeverijen, bedrijfsuitjes en vergaderingen. Hier ontmoet je mensen die van lekker eten en drinken houden, geïnspireerd door de Mediterrane keuken in het mooie Wyck. Een bezoekje waard dus!

Dinsdag - woensdag: 12:00 - 18:00
Donderdag - zaterdag: 12:00 - 22:00

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Sjiek Italiaans genieten

Bij Sjiek Kookpunt bevind je je in een oase van Italiaanse gerechten, creativiteit en inspiratie. Dit vind je niet alleen terug in het feit dat ze ook kookworkshops verzorgen, maar ook op de borden zie je dit terug. Mooie kleuren, een wisselend weekgerecht en de passie voor het vak is hier het bewijs van.

Deze Italiaanse oase komt er uiteraard niet vanzelf. In de keuken worden alle ingrediënten voorbereid door ze zelf te maken. Denk hierbij aan fonds, verse pasta’s, jams en vinaigrettes. Deze verse ingrediënten verwerken ze weer in hun gerechten, die geserveerd worden in de zaak of op het terras, gewoon op de stoep. Sjiek Kookpunt serveert een diversiteit van lichte, eigentijdse gerechten. Sjiek Kookpunt kookt met de pure smaak van de ingrediënten met door hen zelf met zorg geselecteerde producten die dagelijks vers aangeboden worden. De liefde voor Italië vind je ook terug in het gevarieerde assortiment: wijnen, olijven, pasta’s/gerechten, huisgemaakte dressings en azijnen. Kom snel de liefde voor Italië proeven, voelen en beleven!
Mille grazie, ciao!

clock.png

lunch, diner, vergaderen

soup.png

Italiaans

euro.png

€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Contact.

Telefonisch via 043 35 41 9334

Hoogbrugstraat 15, 6221 CN Maastricht

bottom of page