top of page

TIP!

Geïnteresseerd in een team- of vriendenuitje met een workshop vlaai of brood bakken? Of liever zelf chocolade maken? Ook dit kan bij SoDelicious! Check hun website voor extra informatie.

SoDelicious

Dat smaakt naar… lekkers uit de bakkerij

In de vroege ochtend als de stad ontwaakt, de geur van versgebakken brood, een ontbijtje van de plank, het eerste delicious moment van de dag.
Kies jouw moment of momenten gedurende de dag. Koffie met gebak, een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch of een sandwich tussen de bedrijven door,
een high tea of borrel met bites om de dag te vieren, allerlei lekkers uit de bakkerij
Delicious all day, dat is ons idee…

Winkel: di - za 09:00 – 16:00
zo: 09:00 – 14:00
Restaurant: di - za: 09:00 – 21:30
zo: 09:00 – 18:00

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Delicious all day, dat is het idee…

Onderweg naar/van het station kun jij genieten van rust in de mooie zaak van SoDelicious. De warme inrichting, de geur van vers brood en de heerlijke gebakjes in de vitrine voor de gezellige sfeer die je gelijk voelt wanneer je de zaak binnenstapt. Het team ontvangt je met een grote glimlach en verrast je graag met al het lekkers. Welkom bij SoDelicious!

Het unieke concept dat SoDelicious heeft, vind je nergens anders in Maastricht. Van ’s ochtends tot ’s avonds kun je bij hen terecht voor je ‘delicious moment’. Van brood tot een viergangenmenu, alles klopt. En alles is in huis! Een eigen bakker, patissier, chefkok en gastvrouw. Je kunt voor alles, op elk dagdeel, terecht bij SoDelicious. Hier maak je je eigen moment zo ‘Delicious als jij wilt’. Van een croissantje uit eigen bakkerij met huisgemaakte confiture tot entrecote met groene chimichurri, je kunt terecht bij SoDelicious!
Dit alles was natuurlijk niet succesvol zonder goede samenwerking. Een goede samenwerking is de voorwaarde voor de synergie in het concept.

clock.png

ontbijt, lunch, diner, winkel

soup.png

Regionaal

euro.png

€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Reserveren.

Telefonisch via 043 - 325 20 35

Stationsstraat 21, 6221 BN Maastricht, Nederland

bottom of page