top of page

TIP!

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij SOFA. Onbezorgd genieten dus!

SOFA Maastricht

Dat smaakt naar... trendy dineren in Maastricht

De plek om in een trendy sfeer te genieten in de brasserie, bar, restaurant of terras. In een rustige omgeving waar de mooie natuur en de stad samenkomen en een geheel vormen. Bij SOFA kun je terecht voor een hapje en een drankje, een uitgebreide lunch of een gangen diner.

Maandag - zondag: 12:00 - 21:30

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Ontspannen in de natuur

In de Hoge Weerd, waar SOFA gelegen is, is het heerlijk genieten van de mooie natuur. Op het terras kun je ultiem genieten van wat de natuur te bieden heeft. In de brasserie, op het terras, aan de bar of in het restaurant; er is voor ieder wat wils bij SOFA. Ook aan de kinderen is gedacht in dit kindvriendelijke restaurant. Er zijn speciale kindergerechten, er is een kinder kookeiland waar ze zich lang kunnen vermaken of ze hebben de gelegenheid om veilig buiten te spelen! Kortom: ontspannen kan voor iedereen bij SOFA.

Bij dat ontspannen hoort natuurlijk ook een lekker hapje eten. Dit kan in de brasserie of in het restaurant. In SOFA’s brasserie staat gezelligheid voorop. De brasserie biedt veel diversiteit en een breed aanbod. Naast de à la carte kaart, het 3-gangen dagmenu en borrel gerechtjes serveren ze tijdens de lunch ook diverse vers belegde broodjes. In het restaurant serveren ze een 3, 4 of 5-gangen surprisemenu. Je kunt zelf kiezen hoeveel gangen en welke gangen. Bij een heerlijk hapje hoort ook een bijpassend drankje. SOFA heeft een verrassende wijnkaart, maar daarnaast ook meerdere wijnen buiten de kaart open. Ook vegetariërs kunnen hier een hapje meeprikken en genieten van alles dat SOFA te bieden heeft.
Tot snel bij SOFA!

clock.png

lunch, diner

soup.png

Frans, Mediterraan

euro.png

€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Contact.

Telefonisch via 043 367 13 37

Hoge Weerd 6, 6229 AM Maastricht, Nederland

bottom of page