top of page

TIP!

Als je dan toch in het Stadspark bent, ga eventjes kijken hoe het daar is! De mooie stadsmuur en de dieren die er wonen, het is ook deel van een gezellig dagje uit!

Tapijn

Dat smaakt naar... bourgondische geschiedenis

Tapijn is gelegen aan het stadspark van Maastricht, aan de rand van het centrum. Het is een brasserie waar gastvrijheid heerst, een gemoedelijke rust en een plek waar jong en oud verzamelen. De grote, sfeervolle hal waarin Tapijn gevestigd is, diende vroeger als eetzaal voor de manschappen van de Tapijnkazerne. Die bourgondische invulling van het gebouw wordt nu voortgezet, het is dus heel speciaal om hier je diner te mogen eten.

Dinner zo t/m wo: 17.00 t/m 21.00 uur
Dinner do t/m za: 17.00 t/m 22.00 uur

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Ga op missie in Tapijn.

In de oude eetzaal van de manschappen van Tapijn gingen ze na de opening in 2015 verder met het uitdragen van vrijheid. En vanaf 2020 doen ze dat met een extra dimensie, namelijk de Gast-Vrijheid. De Gastvrijheidsstrijders staan allemaal klaar om de gasten te ontvangen.
Het Stadspark van Maastricht ligt aan je voeten. Klaar om ontvangen te worden op deze unieke plek?

De menukaarten bij Tapijn zijn wisselend. De ene helft van de week eet je een ander menu, dus je kunt gerust twee keer in de week langs komen. Van donderdag tot zondag kun je namelijk ook genieten van een driegangenmenu. Op de andere dagen geniet je van een “dagmissie” menu. Op de menukaart staat voor ieder wat wils: salades, ramen soep, tosti’s en natuurlijk is er ook gedacht aan de vegetariërs onder ons. Ook aan de kleine strijders strijden hier mee: er is een kindermenu aangepast op de kleinste vrijheidsstrijders. Super dus om een avondje uit te gaan met het hele gezin!
We zien je graag in onze kazerne, kolonel!

clock.png

ontbijt, lunch, diner, vergaderen

soup.png

Bourgondisch, Mediterraan

euro.png

€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Reserveren.

Telefonisch via 043 311 75 88

Tapijnkazerne 20, 6211 ME Maastricht, Nederland

bottom of page