top of page

TIP!

Kijk ook eens boven, op de tweede verdieping. Deze is erg knus ingericht en ideaal voor een romantische avond samen uit!

Taverna la Vaca

Dat smaakt naar... Mediterraanse tapas

Taverna La Vaca, een gezellige taverna in de Koestraat die grenst aan het mooie Onze-Lieve-Vrouweplein. Bij het zien van het gezellige terras en interieur weet je het zeker: hier moet je zijn voor een smaakvolle mediterrane avond.

Maandag t/m zondag: 11.00 – 00.00 uur

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Gerechten uit de echte volkskeuken geserveerd in het dorpscafeetje.

Maastricht heeft nu zijn eigen ‘Taverna’. Een typisch Zuid-Europees restaurantje waar je terecht kunt voor kleine smakelijke Mediterrane hapjes, maar ook voor grotere gerechten. Met een ruim aanbod dat wekelijks varieert. Zo wordt u keer op keer verrast door onze smakelijke Petiscos (kleine hapjes) die door de koks worden bereid terwijl je toekijkt. Hier kun je genieten van gerechten uit de Turkse, Griekse, Italiaanse, Franse, Spaanse en Portugese keuken.

“Eten, drinken en kleine hapjes tussendoor zijn rituelen, een manier van samenleven, vrienden en gasten ontvangen en feestvieren”. Dit is wat La Vaca drijft en waar zij voor staan. Het is iedere keer weer een feestje om bij La Vaca te komen!
Als we het hebben over de gerechten, hebben we het over veel verschillende gerechten uit de volkskeuken. Samen met de sfeer en de inrichting van de sfeervolle zaak maakt dit de avond helemaal af, je waant je even wereldreiziger langs de kustlijn van Zuid-Europa!
Bij deze uiteenlopende gerechten hoort natuurlijk ook een mediterraan drankje. La Vaca serveert de échte Scroppino, Mediterrane biertjes als San Miguel, Peroni en Super Bock, Italiaanse koffie en tal van andere smakelijke drankjes uit het zonnige Zuiden. Ook serveren zij een rijk aanbod aan Mediterrane wijnen dat perfect aansluit bij de verrassende gerechten van de Taverna. Bij ieder gerecht de beste wijn. Precies zoals het hoort.
Hasta manana!

clock.png

lunch, diner

soup.png

Frans, Italiaans, Mediterraan

euro.png

€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Reserveren.

Telefonisch via 043 311 45 56

Koestraat 3, 6211 HR Maastricht, Nederland

bottom of page