top of page

TIP!

Naast de heerlijke vis kun je hier ook je hart ophalen aan heerlijke desserts. Deze zouden wij zeker niet overslaan ;)

Visrestaurant ''O''

Dat smaakt naar... zilte zee

In La Rive droite, het stadsdeel Wijck, vind je de meest verse vis, fruits de mer en oesters van de stad Maastricht. Dennis van der Meer heet je met hun team welkom in de zaak aan de Rechtstraat!

Dinsdag - vrijdag: 12:00 - 14:00 & 18:00 - 22:00
Zaterdag: 18:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22:00

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Eindeloos genieten van verse vis.

Zoals de naam "O" al enigszins verraadt, is het een restaurant waarin alles draait om de lekkernijen uit het water. Om dit zo goed en lekker mogelijk te doen, werkt de keukenbrigade met dagverse en seizoensgebonden producten. Uiteraard wordt alles met liefde bereid om zo de beste beleving aan de gast te kunnen geven en ze echt te laten genieten!

De visliefhebber kan bij “O” zijn hart ophalen in dit restaurant. Er wordt gewerkt met dagverse vis, die met liefde bereid wordt door de keukenbrigade. Kreeft, oesters, garnalen, krab… je kunt je hart ophalen. Op de kaart onder andere Fruits de Mer, handgesneden carpaccio's, vis gegaard op de graat of in zoutkorst. Liefde voor het product, de eenvoud op het bord en de constante kwaliteit staan voorop bij “O”. Het team is professioneel met aandacht voor haar gasten. Met passie voor wijn is de wijnkaart ruim opgezet met zo'n 100 wijnen uit klassieke en iets minder bekende wijngebieden in Europa. Fantastische nieuwe dingen ontdekken, dat is waar het leven leuker van wordt!
“O” Revoir!

clock.png

lunch, diner

soup.png

Vis- en zeevruchten

euro.png

€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Contact.

Telefonisch via 043 32 59 747

Rechtstraat 76, 6221 EL Maastricht, Nederland

bottom of page