top of page

TIP!

Wanneer je met een besloten gezelschap wilt dineren, kun je terecht op de eerste verdieping, in de prachtige monumentale ruimte waar genieten voorop staat.

Wijnrestaurant
Mes Amis

Dat smaakt naar... vriendschap

In het oude stadscentrum van Maastricht, op 2 minuten lopen van het Vrijthof, ligt Mes Amis (mijn vrienden in het Frans). De passie voor wijn en gastvrijheid van gastvrouw Annaline zorgt voor een gemoedelijke sfeer.

Maandag t/m zaterdag vanaf 17:30u geopend

Openingstijden

Bijzonder-logo-groot-1.png

Kom binnen als gast, kom terug als vriend

Mes Amis is een restaurant dat gespecialiseerd is in Limburgse wijnen en gastvrijheid. Als vinologe zorgt Annaline ervoor dat er een uitgebreide wijnkaart is, die natuurlijk begint met de eigen regionale wijnen uit Nederlands en Belgisch Limburg. Als wijnrestaurant selecteren ze eerst de wijn waarna het keukenteam de bijpassende gerechten creëert op basis van het regionale seizoensaanbod. Zo wordt de ultieme wijn-spijs combinatie gecreëerd.

Alhoewel de nadruk ligt op regionale wijnen - wanneer je de zaak betreedt voel je ook de liefde en passie die hier bij ligt - heeft Mes Amis ook voortreffelijke gerechten. De chefs Jeffrey Meessen en Patriek Doelen leggen de nadruk op de verfijnde keuken (fine dining), gepresenteerd in een seizoensgebonden verrassingsmenu. Deze worden met liefde en passie gemaakt en opgediend door de fijne, vriendelijke bediening. Als ambassadeurs van de Limburgse wijnen, schenken ze graag een bijpassend wijnarrangement met wijnen uit de buurt.
Ze hechten veel waarde aan oprechte gastvrijheid, duurzaamheid en regionale producten. Geef je over aan de medewerkers en kom tot rust door de culinaire hoogstandjes en geniet!
Tot snel bij Mes Amis!

clock.png

diner, vergaderen

soup.png

Frans, Regionaal

euro.png

€€€

facebook.png
www.pngwhite.png
instagram.png

Contact.

Telefonisch via 043-3257 866

Tongersestraat 5, 6211 LL Maastricht, Nederland

bottom of page