Als lokale gids voor gastronomisch good life in Maastricht weet Les Tables als geen ander de smaak van Maastricht te vertegenwoordigen. Op ieder moment. Les Tables is dan ook sterk vertegenwoordigd op het Preuvenemint, het grootste culinaire openlucht event in de Benelux.

 

Een nieuwe smaak

 

Ook dit jaar brengt een nieuwe smaak naar het festijn voor fijnproevers. 

Zo heeft Tuur van Brasserie Tapijn (stand 3) een heuze Preuvenemissie ingezet. Klaar om de 38e editie te bestormen met gastvrijheid en gastronomie.

Ook Maxime, Boris en Puk van Bouchon d’en Face (stand 1) gaan voor glorie. Zij pakken uit voor hun debuut op het Preuvenemint! Samen met Wout Bru, de gekende Belgische sterrenchef, zullen zij invulling geven aan hun stand.

 

Genieten

 

Naast deze nieuwe gezichten zijn er ook weer een aantal oude bekenden die je zonder twijfel menig Maastrichtenaar laten watertanden en zorgen voor de nodige ambiance:

 

Café Sjiek (stand 6)

Sofa (stand 6) 

Le Bon Vivant (stand 2)

Coffeelovers (stand 12) 

 

 

Preuvenetour 2019

 

Dit jaar is Les Tables vertegenwoordigd met maar liefst zes (!) leden. Daar zijn we bijzonder trots op en dankbaar voor. Daarom is er ook dit jaar weer de ‘Preuvenetour’ waarbij alle Les Tables leden, partners en sponsoren een tour langs deze appetijtelijke deelnemers maken.