Les Tables bouwt aan een ‘foodprint’ voor Maastricht en ver daarbuiten. Met de wijsheid van de oud-geleerden heeft Les Tables de afgelopen jaren gewerkt aan een hechte vriendenclub, met als verbindende factor: passie voor de horeca en gastronomie. Jelle Ummels bedankt het huidige bestuur voor haar betrokkenheid, enorme drijfveer en enthousiasme voor de club. Zij neemt afscheid van Ilya Willems, Yves Mullenders, Dennis van der Meer en Didier Thomassen ‘in kunst’ van Mike Pepels, uniek beschilderde wijnflessen.

 

Les Tables is duidelijk trots op de warme band uit het verleden en kijkt vanaf nu uit naar een nieuw begin. Met de komst van Jelle als nieuwe voorzitter begin dit jaar heeft Les Tables een nieuwe koers ingezet. In thema’s als innovatie, vakmanschap, duurzaamheid en marketing & branding ziet de club zichzelf als serieuze gesprekspartner aan ‘table’.

Deze verandering vraagt een andere aanpak, een nieuwe visie en een strakke strategie. Met het nieuwe bestuur verwacht Jelle hier handjes en voetjes aan te kunnen geven. Samen met Ellen Kasdorp, Tuur Huijbregts, Annaline Doelen en Dimitra van Dormalen slaan zij een slag in ‘becoming the good life capital of Europe’. De vooruitstrevende woorden van Leontien Mees, nieuwe directeur Maastricht Marketing die aanwezig was om als eerste de nieuwe Les Tables restaurantgids in ontvangst te nemen. Met de pakkende titel Schuif Aan presenteren zij hierin de 24 leden met hun karakteristieke restaurants. Leontien heeft nog geen favoriet en schuift voorlopig het liefst thuis, smaakvol aan ‘table’.