Alaaf, Alaaf, Alaaf!

 

Ons Carnavalsseizoen is al begonnen!

Bij de echte carnavalisten begint het al te kriebelen. Zij zijn waarschijnlijk al enige tijd bezig met de voorbereidingen voor het beste, mooiste, meest exclusieve en bovenal kleurrijke kostuum. Het zijn die mensen, die al neuriënd door de supermarkt lopen, en stapsgewijs, mee bewegen op de octaven die de Carnavalsmuziek zo bekend maakt. We kennen ze allemaal, dé Vasteloavend liefhebber! En nou net voor die liefhebber, hebben wij samen met De Tempeleers in voorbereiding op de Carnaval een culinaire ‘(Vastel)-oavend’ georganiseerd.

Wat zijn we van plan?

We organiseren een reeks carnavalskennisavonden in culinaire stijl. De avond start met een diner met een carnavalstwist, volledig in creatieve uiting van één van onze restaurateurs. Vervolgens geeft een lid van de Tempeleers dé Masterclass Carnavalogie. Een kennissessie over de Vasteloavend in Maastricht. Zij sluiten de avond af met een officiële kennistoets waar men kans maakt op een écht Carnavalscertificaat. Zeg nou zelf, een ieder met een beetje Carnaval in zijn bloed, gaat toch zeker wel op zoek naar een culinaire tongstreling in Vastelaovend stijl.

Waar en wanneer vindt het plaats?

Restaurant Rozemarijn, Mes Amis, de Mouton Blanc en de Poshoorn hebben hun creatieve carnavalsgeest op 6, 11, 13 en 18 februari uit de kast getrokken. En stellen een kleurrijk Carnavalsmenu voor jou samen!

Lijk het jou leuk om deel te nemen aan dit hoog culinair event? En ben jij klaar om jouw Maastrichtse Carnavalskennis te toetsen in het openbaar?

Meld je aan of bestel je tickets voor onderstaande evenementen:

6 februari: Culinaire Masterclass Carnevalogie restaurant Rozemarijn.
11 februari: Culinaire Masterclass Carnevalogie Wijnrestaurant Mes Amis.
13 februari: Culinaire Masterclass Carnevalogie Grandcafé au Mouton Blanc.
18 februari: Culinaire Masterclass Carnevalogie De Poshoorn.

Smakelijk eten!