Bijzonder.

Bij Bijzonder tafel je sámen

met je tafelgenoten.

Afwijkend van het gewone.

 

[Bij·zon·der: ‘Afwijkend van het gewone’] aldus Van Dale. Het gewone, de standaard, gewoon standaard anders. Dát is voor ons bijzonder.

‘Is het gebak zonder suiker? En welk type zuivel gebruik je? Komt het uit een pakje? En waar koop je je vlees in?’ Dit soort vragen zijn wij bij Bijzonder als heel normaal gaan zien. Want mensen willen nou eenmaal wéten wat ze in hun mondje stoppen, waar het vandaan komt en of het goed voor ze is. Óók tijdens een uitje buiten de deur. Een trend die zich de laatste jaren sterk heeft ontwikkeld. Een trend die volgens mij blijvend is!

 

Dus bij Bijzonder geniet je van gerechten die gemaakt zijn vanuit een groot hart voor lekker eten. Voor gezond eten. Volgens mijn visie is dat veel groenten, een beetje vlees en vis, suikervrij, minder tarwe (gluten) en veel plantaardige ‘zuivel’. En bovenal, biologisch en allemaal in onze eigen keuken bereid. Met een goed glas wijn of eigenwijs speciaal biertje maak je je avond bij ons compleet. Dus durf jij het aan? Even anders te gaan?

 

Bij Bijzonder tafel je sámen met je tafelgenoten. Dat betekent dat wij op basis van jouw selectie, gerechten serveren die de omvang hebben van een tussengerecht, bedoelt om met elkaar te delen. Op die manier kun je zoveel mogelijk smaken ontdekken!

 

Bijzonder is gestart vanuit een passie voor koken, een eigenzinnige visie op de gezonde keuken en een enorm groot hart voor de gastvrijheidssector.

 

Je kunt bij ons terecht voor lunch en diner. Tijdens het weekend schuif je gezellig aan voor ontbijt.

Bijzonder.

 

Luikerweg 33, 6212 ET Maastricht
Cuisine: Biologische keuken
Menuprijs ontbijt: vanaf € 5,50
Menuprijs diner: vanaf € 19,50

 

Wo, do: 12.00 – 23.00 uur
Vr t/m zo: 10.30 – 23.00 uur
(Keuken sluit om 21.00 uur)

 

T: 043 311 00 03
mail@bijbijzonder.com

bijbijzonder.com
Bijzonder logo
    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria
  • cuisine:

  • unieke element:

  • faciliteiten:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste culinaire nieuws en evenementen van Les Tables en in Maastricht? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!Our best kept secrets.