Brasserie 1632.

Smaak en sfeer.

Grensoverschrijdend genieten.

Smaak en sfeer komen samen bij Brasserie 1632.

 

1632 bevindt zich op de golfbaan van de Maastrichtse op de Dousberg. De hoge ligging van het restaurant garandeert een adembenemend uitzicht over de holes van deze unieke grensoverschrijdende golfbaan. 1632 is toegankelijk voor iedereen : het is de perfecte locatie voor een ontspannen middag of avond onder het genot van culinaire genot. Het Restaurant is in 2016 verkozen tot 7de beste restaurant via Iens.nl

Na een bezoek aan Maastricht of een rondje golf op de Maastrichtsche is het aangenaam vertoeven in het clubhuis, brasserie of restaurant. Het jaartal 1632 verwijst naar het militair verleden van de Dousberg. Frederik Hendrik, de stedenbedwinger had hier zijn kampement, restanten zijn nog steeds aanwezig. In deze historische omgeving is een nieuw clubhuis met brasserie en restaurant gebouwd. Chef-kok Martin Aarts verwent u met een menukaart, maar ook met hoogstandjes uit zijn keuken. Met name de Belgische en Franse keuken, gecompleteerd met regionale gerechten vormen de basis van heerlijk tafelen in brasserie of restaurant. Alle gerechten worden bereid van verse producten, afkomstig van zo veel mogelijk lokale leveranciers. De omgeving is uniek te noemen, vanuit het restaurant heeft u een prachtig zicht op de golfbaan waar clubleden hun favoriete sport beoefenen. Een schitterend groot overdekt terras, maakt ook dineren in de buitenlucht tot een waar genoegen. In de winter kan men na een voortreffelijke maaltijd nagenieten rondom de openhaard.

1632 is slechts op 10 minuten met de auto van het centrum gelegen. Er is een ruime gratis parkeerplaats beschikbaar.

Brasserie 1632.

 

Dousbergweg 100, 6216 GC Maastricht
Cuisine: Frans, Nederlands, Belgisch
Zitplaatsen: 200
Menuprijs 2 gangen: € 25,-
Menuprijs 3 gangen: € 37,50

 

Ma t/m zo: 12.00 uur – 20.30 uur

 

T: 043 32 81 740
info@brasserie1632.nl

brasserie1632.nl
Brasserie 1632 logo
    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria
  • cuisine:

  • unieke element:

  • faciliteiten:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste culinaire nieuws en evenementen van Les Tables en in Maastricht? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!Our best kept secrets.