Il y a.

Genieten van al het moois

van het mediterranée.

Middellandse Zee in hartje Maastricht.

 

Eetcafé Il y a is gelegen in het Jekerkwartier, ook wel het Quartier Latin van Maastricht genoemd. Dit Mediterrane restaurant biedt u een unieke culinaire sfeer- en smaakbeleving, inclusief Franse chansons en melancholische fado’s uit de oude doos. Met gerechten uit de Franse, Spaanse, Portugese en Italiaanse keuken die u laten mijmeren over zwoele zomeravonden. Een tijdloze ontdekkingstocht langs de kustlijn van de Middellandse Zee via de Straat van Gibraltar tot aan de Atlantische Oceaan, van Sardinië tot aan de Algarve en via de authentieke binnenlanden weer terug.

De gerechten
Visliefhebbers worden bij Eetcafé Il y a verwend met liefdevolle gerechten als tonijnsteak, coquilles en doradefilet, maar ook met gamba’s, zeeduivel en nog veel meer. En de zeer gevarieerde vleesgerechten, Italiaanse, Spaanse en Portugeze kazen en tongstrelende nagerechten completeren de ruime keuze tot een smakelijk geheel.

 

De seizoenen
Zoals iedere chanson of fado een eigen sfeer neerzet en uw gevoel weet te raken, zo weet ook ieder seizoen u met zijn typerende karakter op een geheel eigen manier te verwonderen. Eetcafé Il y a volgt al jaren de seizoenen op de voet en serveert enkel kakelverse specialiteiten welke uitstekend passen bij het jaargetijde van dit moment.

 

Eetcafé Il y a, geniet van de Middellandse Zee in hartje Maastricht.

Eetcafé Il y a.

 

Koestraat 7, 6211 HR Maastricht
Cuisine: Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Visgerechten
Zitplaatsen: 48 binnen, 20 terras
Menuprijs: € 26,50

 

Ma t/m zo: vanaf 17.00 uur

 

T: 043 32 50 777
info@eetcafeilya.nl

eetcafeilya.nl
Il y a logo
    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria
  • cuisine:

  • unieke element:

  • faciliteiten:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste culinaire nieuws en evenementen van Les Tables en in Maastricht? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!Our best kept secrets.