Fitz Roy

Een hippe trendy oase op de grens

van oud en nieuw Maastricht.

Gelegen in het meest bloeiende deel van de stad.

 

Op loopafstand van het wereldberoemde Vrijthof. Fitz Roy ligt precies in het midden van de oude, gezellige binnenstad en het hippe, up-coming Sphinxkwartier.

Waar je je aan de voorzijde van het authentieke pand midden in het levendige Maastricht bevindt, bevindt je je in onze binnentuin in een oase van groen. Hoewel op de achtergrond het leven van de stad te horen is, kom je volledig tot rust in onze Urban Garden; een unieke stadstuin midden in het hart van de stad. Zowel in het restaurant als in onze achtertuin, kun je heerlijk genieten van één van de prachtige gerechten uit onze keuken.

 

Ons restaurant is zeven dagen per week geopend voor ontbijt en lunch, op donderdag, vrijdag en zaterdag ook voor diner. De menukaart is geïnspireerd door ingrediënten uit keukens over de hele wereld en samengesteld uit geraffineerde, verfijnde smaakcombinaties.

 

Welkom bij Fitz Roy!

Fitz Roy

 

Bosschstraat 70

6211 AX Maastricht

 

Cuisine: Internationaal

Lunch:    2 gangenmenu vanaf € 24,00

3 gangenmenu vanaf € 28,00

Diner:     3 gangenmenu vanaf € 29,50

 

Ontbijt:   ma t/m zo 8:30 tot 11:00 uur

Lunch:    ma t/m wo & zo van 12:00 tot 16:00 uur

do-vr-za  van 12:00 tot 15:00 uur

Diner:     do-vr-za van 18:00 tot 21:00 uur

 

www.fitzroy.nl
+31 (0) 43 30 30 700

fitz-roy.nl
    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria
  • cuisine:

  • unieke element:

  • faciliteiten:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste culinaire nieuws en evenementen van Les Tables en in Maastricht? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!Our best kept secrets.