Gadjah Mas.

Het beste Indonesische restaurant

in town.

Indonesisch restaurant met zijn roots uit Oost Java.

 

Zachte, verfijnde en iets zoetere gerechten uit de Indonesische keuken. Daar waar de verschillende smaken van de verse kruiden de gerechten ieder zijn specifieke smaak meegeven, daar waar oude familie recepten heilig zijn en van generatie op generatie worden doorgeven en bewaakt. Die smaak, die verfijning, die serveren wij u hier in Maastricht.

Dus als u eens op zoek bent naar iets anders, iets tropisch op een koude dag, iets kruidigs op een warme dag dan vereer ons met een bezoek en laat u verrassen door de smaken van Indonesië in het mooie Maastricht.

 

U wordt dan getrakteerd op originele gerechten, bereidt met louter verse kruiden en volgens vaste rituelen. Niet alleen heerlijke vlees en kip bereidingen en uiteraard de vele soorten saté zijn kenmerkend voor onze keuken, maar ook de vegetarische gerechten zijn alom bekent.

 

Dit alles in een omgeving waar modern en oud elkaar ontmoeten, waar gastvrijheid voorop staat en waar de beleving minstens zo indrukwekkend is als de gerechten die met liefde voor u bereid worden.

 

Gadjah Mas staat voor exotisch culinair genieten.

Gadjah Mas.

 

Rechtstraat 42, 6221 EK Maastricht
Cuisine: Indonesisch
Zitplaatsen: 50 binnen
Rijsttafel: vanaf € 22,50

 

Ma t/m zo: vanaf 17.00 uur

 

T: 043 321 15 68
info@gadjahmas.nl

gadjahmas.nl
Gadjah Mas logo
    Sorry, no posts matched your criteria.
  • cuisine:

  • unieke element:

  • faciliteiten:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste culinaire nieuws en evenementen van Les Tables en in Maastricht? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!Our best kept secrets.