Kruisherenrestaurant.

Dineren tussen hemel en aarde.

Vijfsterrendesignhotel in maastricht.

 

In het centrum van Maastricht staat het voormalige 15e eeuwse Kruisherenklooster. Samen met de monumentale, gotische kerk is het klooster getransformeerd tot designhotel.

Het met 5 sterren geclassificeerde Kruisherenhotel Maastricht ligt in het centrum van Maastricht in het voormalige 15e-eeuwse Kruisherenklooster. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot designhotel. De inrichting is een creatie van de internationaal geroemde interieurarchitect Henk Vos in samenwerking met internationale ontwerpers als Le Corbusier, Ingo Maurer en Philip Starck. De architectonische contrasten tussen verleden en heden komen overal in het hotel tot leven. Van de indrukwekkende entree tot Kruisherenrestaurant en luxe hotelkamer tot Wine Bar Rouge & Blanc. Het samenspel van geschiedenis, design, muziek, kunst, gastvrijheid en expertise laat een overweldigende indruk achter welke is bekroond met de ‘Dutch Hotel Award 2017’. Het Kruisherenhotel Maastricht is lid van Design Hotels.


De smaak van vakmanschap

Geniet van ontbijt, lunch of diner in het Kruisherenrestaurant op de entresol. Begin de avond met een goed glas wijn in Wine Bar Rouge & Blanc. Bij mooi weer nodigt het terras op de Pandhof uit voor een lunch of glas wijn in de avondzon.


Overnachten in het kruisherenhotel maastricht

De kamers van het met 5 sterren geclassificeerde designhotel liggen verspreid over het voormalige kloostergebouw, de poortwachterswoning en het moderne, eigentijdse ‘Casa Nova’. Geen enkele van de 60 moderne, comfortabele kamers en suites is hetzelfde. Kamers met een indrukwekkend, stijlvol contrast van eeuwenoude architectuur en designinrichting van wereldberoemde ontwerpers.


Vergaderen & feesten

Met verschillende boardrooms, loungecorners, entresol, wijnbar, kloostergangen, kloostertuin en Pandhof biedt het Kruisherenhotel Maastricht vele mogelijkheden voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten.

Kruisherenrestaurant.

 

Kruisherengang 19-23, 6211 NW Maastricht
Cuisine: Regionaal
Zitplaatsen: 80
Menuprijs: € 35,00

 

Zo t/m vr: 12.00 – 14.30 uur
18.00 – 21.30 uur
Za: gehele dag open

T: 043 32 92 020
info@kruisherenhotel.nl

kruisherenrestaurant
Kruisherenrestaurant logo
    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria
  • cuisine:

  • unieke element:

  • faciliteiten:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste culinaire nieuws en evenementen van Les Tables en in Maastricht? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!Our best kept secrets.