Le Bon Vivant.

Culinair genieten in een sfeervolle gewelvenkelder.

Verrassende smaakcombinaties met heerlijke wijnarrangementen.

 

Le Bon Vivant is een knus restaurant in een romantische kelder vlakbij het Vrijthof in Maastricht.

Restaurant Le Bon Vivant is gevestigd in een sfeervolle gewelvenkelder uit de 17de eeuw. De romantische eetgelegenheid, op korte afstand van het Vrijthof en de Markt, is een van de verborgen pareltjes van de stad. Via een stenen trap kom je terecht in een door kaarsen verlichte ruimte. Een vriendelijke ontvangst maakt de gastronomische beleving al op voorhand tot een succes. De op Franse leest geschoeide keuken zorgt voor een culinaire avond die je niet licht zult vergeten. De bijzondere ambiance nodigt tevens uit om in alle rust te genieten van een aperitief.

Le Bon Vivant wordt gerund door Björn Dijkstra die – samen met zijn gedreven team – vijf dagen per week zijn liefde voor het goede leven deelt met zijn gasten. Elk seizoen opnieuw creëert hij, op basis van lokale ingrediënten, een nieuw menu van drie tot ​zeven ​gangen, waar de enthousiaste leden van het bedienend personeel vervolgens een mooi glas wijn bij schenken. Dit menu heeft ook een compleet vegetarische variant tot zeven gangen.

 

Keuken woensdag tot en met zaterdag open van 18 tot 21 uur. Zondag van 14 tot 20. Maandag en dinsdag gesloten.

 

Le Bon Vivant.

 

Capucijnenstraat 91, 6211 RP Maastricht
Cuisine: Frans
Zitplaatsen: 40
Menuprijs: vanaf € 37,50

 

Wo t/m za: van 18.00 tot 21.00 uur
Zo: van 14.00 – 20.00 uur
Ma en Di gesloten

 

T: 043 32 10 816
bookings@lebonvivant.nl

lebonvivant.nl
Le Bon vivant logo
    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria
  • cuisine:

  • unieke element:

  • faciliteiten:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste culinaire nieuws en evenementen van Les Tables en in Maastricht? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!Our best kept secrets.