SOFA Maastricht.

Trendy borrelen, lounge, dineren

in de natuur.

SOFA Brasserie-Bar-Restaurant

 

Brasserie

In SOFA’s brasserie staat gezelligheid voorop. De brasserie biedt veel diversiteit en een breed aanbod. Naast de à la carte kaart, het 3-gangen dagmenu en borrelgerechtjes serveren wij tijdens de lunch ook diverse vers belegde broodjes.

 

Bar

Heerlijk loungen op de SOFA in de bar, of na het werk lekker borrelen met collega’s. Onze bar is een trendy ontmoetingsplek voor jong en oud. Om even te wachten voordat je aan tafel gaat of om gewoon een drankje te doen met vrienden.

 

Restaurant

Culinair genieten bij SOFA. In ons restaurant serveren wij een 3, 4 of 5-gangen surprisemenu. Je kunt zelf kiezen hoeveel gangen en welke gangen. Uiteraard kan er met dieet en allergenen rekening gehouden worden. Naast de wijnkaart heeft SOFA meerdere open wijnen buiten de kaart om.

 

Terras

In een rustige omgeving loungen op ons zonnige terras. Ontspannen kan heerlijk bij SOFA. We serveren speciale kindergerechten, ze kunnen leuk buiten spelen of zich amuseren met het kinderkookeiland. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

SOFA Maastricht

 

Hoge Weerd 6, 6229 AM Maastricht
Cuisine: Frans-Mediterraan
Zitplaatsen: 40 brasserie, 60 restaurant, 25 bar
Menuprijs brasserie: € 31,50
Menuprijs restaurant: € 35,00

 

Di t/m zo: vanaf 11.00 doorlopend geopend (keuken sluit om 21.30u)

 

T: 043 367 13 37
contact@sofamaastricht.nl

sofamaastricht.nl
Sofa logo
    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria
  • cuisine:

  • unieke element:

  • faciliteiten:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste culinaire nieuws en evenementen van Les Tables en in Maastricht? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!Our best kept secrets.