Stadscafé Lure.

Uniek stadscafé verborgen

in het historische hart van Maastricht.

Waar grote en kleine Looiersstraat elkaar treffen.

 

Wie de charme van Maastricht wil leren kennen moet haar zoeken op snijpunten van het verleden en het heden. Stadscafé Lure past in die zoektocht. Het oude stadscafé ligt, ingebed, in het verleden van de stad met haar rijke historie en haar tradities.

Hedendaagse gastvrijheid, in een ambiance die de tijd van weleer nog steeds uitademt, zorgt dat de gast kan genieten van de persoonlijke aandacht en het goede uit keuken en tapkraan. Uit de tapkraan vloeit het eerlijke goud dat de naam Brand draagt; bier waar we “gruuts” op zijn. De liefhebber van wijn kan kiezen uit diverse kwaliteitswijnen.

Tijdens de middag en avonduren presenteert Stadscafé Lure een uitgebreide kaart waar diverse huisgemaakte producten op prijken. In het sfeervolle café of op het terras, in de schaduw van de platanen, is het dan goed toeven. Stadscafé Lure biedt ook de juiste entourage voor het intieme familiefeestje of de gezellige bedrijfsborrel. Het ligt op loopafstand van het centrum van de stad en parkeren in de directe omgeving behoort nog tot de mogelijkheden.

Stadscafé Lure.

 

Grote Looiersstraat 7, 6211 JH Maastricht
Cuisine: Regionaal, Belgisch, Frans
Zitplaatsen: 30 binnen, 80 terras
Menuprijs: € 17,50

 

Ma t/m zo: 10.00 – 24.00 uur

 

T: 043 32 11 775
info@cafelure.nl

cafelure.nl
Stadscafe Lure logo
    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria
  • cuisine:

  • unieke element:

  • faciliteiten:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste culinaire nieuws en evenementen van Les Tables en in Maastricht? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!Our best kept secrets.