Tapijn.

Kwaliteit en eerlijkheid

Een uniek concept met passie.

Bij Tapijn gaan we voor kwaliteit en eerlijkheid.

 

In het stadspark van Maastricht, aan de rand van het centrum, is in 2015 Brasserie Tapijn opgericht en geopend. Een brasserie waar gastvrijheid heerst, een gemoedelijke rust en een plek waar jong en oud verzamelen.

In de zomer op het terras en in het najaar en de winter binnen in de grote, sfeervolle hal, die vroeger als eetzaal diende voor de manschappen van de Tapijnkazerne.

 

Bij Tapijn gaan we voor kwaliteit en eerlijkheid. We weten de afkomst van onze ingrediënten en werken met verse en verantwoordelijke producten, uit de streek en ook daarbuiten. Het belangrijkste bij Tapijn is genieten. Genieten van de dag, de zonnestralen op het terras, de verse koffie, een frisse salade of s’avonds een heerlijk diner.

 

Brasserie Tapijn ligt op de oude Tapijnkazerne in Maastricht. Dit unieke gebied is in beweging en zal de komende jaren invulling krijgen vanuit de Gemeente Maastricht, Universiteit van Maastricht en de Provincie Limburg.

Tapijn.

 

Tapijnkazerne 20, 6211 ME Maastricht
Cuisine: Bourgondisch en Mediterraans met ingrediënten uit de regio
Zitplaatsen: binnen 130, buiten 110
Menuprijs 3 gangen: € 29,50. Gemiddelde prijs van een hoofdgerecht altijd onder de € 20,-

 

Ma t/m zo: 10.00 – 23.00 uur
Lunch: 11.00 – 16.00 uur
Borrel: vanaf 11.00 uur
Dinner zo t/m wo: 17.00 t/m 21.00 uur
Dinner do t/m za: 17.00 t/m 22.00 uur

 

T: 043 311 75 88
reserveringen@tapijn.nl

tapijn.nl
Tapijn logo
    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria
  • cuisine:

  • unieke element:

  • faciliteiten:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste culinaire nieuws en evenementen van Les Tables en in Maastricht? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!Our best kept secrets.