Taverna la Vaca.

Een culinaire trektocht

langs de kustlijn van Zuid Europa.

Gerechten uit de echte volkskeuken geserveerd in het dorpscafeetje.

 

Maastricht heeft nu zijn eigen ‘Taverna’. Een typisch Zuid-Europees restaurantje waar je terecht kunt voor kleine smakelijke Mediterrane hapjes, maar ook voor grotere gerechten. Met een ruim aanbod dat wekelijks varieert.

Zo wordt u keer op keer verrast door onze smakelijke Petiscos (kleine hapjes) die door onze koks worden bereid terwijl u toekijkt. Genieten van gerechten uit de Turkse, Griekse, Italiaanse, Franse, Spaanse en Portugese keuken.

 

“Eten, drinken en kleine hapjes tussendoor zijn rituelen, een manier van samenleven, vrienden en gasten ontvangen en feestvieren”.

 

Bij ons vindt u ook de échte Scroppino, Mediterrane biertjes als San Miguel, Peroni en Super Bock, Italiaanse koffie en tal van andere smakelijke drankjes uit het zonnige Zuiden.  Natuurlijk serveren wij een rijk aanbod aan Mediterrane wijnen dat perfect aansluit bij de verrassende gerechten van onze Taverna. Bij ieder gerecht de beste wijn. Precies zoals het hoort. Wij heten u van harte welkom in Taverna La Vaca, in de Koestraat die grenst aan het Onze-Lieve-Vrouweplein in Maastricht.

Taverna la Vaca.

 

Koestraat 3, 6211 HR Maastricht
Cuisine: Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Turks en Grieks
Zitplaatsen: 40 binnen, 25 terras
Menuprijs: € nog bepalen

 

Ma t/m zo: 11.00 – 24.00 uur

T: 043 311 45 56
info@tavernalavaca.nl

tavernalavaca.nl
Taverna La Vaca logo
    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria
  • cuisine:

  • unieke element:

  • faciliteiten:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste culinaire nieuws en evenementen van Les Tables en in Maastricht? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!Our best kept secrets.