Mes Amis.

Streekproducten en Limburgse wijnen

in een amicale omgeving.

Kom binnen als gast, vertrek als vriend.

 

Gelegen in het oude stadscentrum van Maastricht, op 2 minuten lopen van het Vrijthof, is hét restaurant om regionale wijnen met seizoensgerechten te proeven. De passie voor wijn en gastvrijheid van gastvrouw Annaline zorgt voor een gemoedelijke sfeer.

Als vinologe zorgt Annaline ervoor dat er een uitgebreide wijnkaart is, die natuurlijk begint met onze eigen regionale wijnen uit Nederlands en Belgisch Limburg. Als wijnrestaurant selecteren we eerst de wijn waarna ons keukenteam de bijpassende gerechten creëert op basis van het regionale seizoensaanbod. Laat u verrassen en geef het team uw vertrouwen om de avond bij Wijnrestaurant Mes Amis een belevenis te maken. Uiteraard houden wij rekening met specifieke wensen.

Op de eerste verdieping is er een sfeervolle dinerkamer voor maximaal 40 gasten. In totaal kan Wijnrestaurant Mes Amis groepen tot 60 personen ontvangen voor de lunch of diner.

Wijnrestaurant Mes Amis is uitgeroepen tot meest gastvrije onderneming van Maastricht!

Wijnrestaurant Mes Amis.

 

Tongersestraat 5, 6211 LL Maastricht
Cuisine: Frans, Regionaal
Zitplaatsen: 60
Menuprijs: € 39,50

 

Ma, wo t/m zo: lunch 12.30-14.00 uur (alleen op reservering, 1 dag van tevoren)
diner 17.00-22.00 uur

 

T: 043 32 57 866
mail@mesamis.nl

mesamis.nl
Mes Amis logo
    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria
  • cuisine:

  • unieke element:

  • faciliteiten:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste culinaire nieuws en evenementen van Les Tables en in Maastricht? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!Our best kept secrets.