Route To Go/Takeaway.

To Go en Takeaway in de Maastrichtse binnenstad.

Gedurende deze moeilijke tijden kun jij nog steeds terecht bij onze leden voor een heerlijke snack To Go of voor een afhaalmenu. Benieuwd waar je terecht kunt? Kijk op de kaart.

LesTables-routes-20.jpg
LesTables-routes-11.jpg

Route Fotogeniek.

Maastrichtse hotspots

Deze plekjes in Maastricht zijn echte pareltjes. Wanneer je hier bent, kun je gerust even een mooie foto maken van het fotogenieke eten en het prachtige decor. Maak jij een prachtig plaatje (en tag ons)?

LesTables-routes-20.jpg
LesTables-routes-11.jpg
 

Rondje Stad.

Perfect rondje Maastricht

De echte Maastrichtenaar doet eventjes een “rondje stad”: de restaurantjes die in de binnenstad liggen krijgen regelmatig een bezoekje van de Maastrichtenaar. Dit zijn de restaurantjes waar de meeste locals meeten en een hele gezellige avond hebben.

 
LesTables-routes-12.jpg
LesTables-routes-13.jpg

Route Verborgen Parels.

Het zoeken zeker waard

Restaurants buiten het centrum zijn zeker net zo gezellig als de restaurants in de binnenstad. Hier vind je de echte pareltjes van Maastricht met een prachtige zaak en cuisine. In deze restaurantjes kun je genieten van de Maastrichtse sfeer en lekker bourgondische mentaliteit.

LesTables-routes-8.jpg
LesTables-routes-14.jpg
 

Route Wine & Dine.

Sjiek Mestreech

Chique dineren in Maastricht kan ook bij de Les Tables leden. Heerlijk dineren bij kaarslicht terwijl je geniet van de culinaire hoogstandjes die de chef vakkundig bereidt. De feestjes op je bord naar je maag brengen, dat is pas wine & dine.

LesTables-routes-15.jpg
LesTables-routes-18.jpg
 

Route Bekende Bourgondiërs.

Bourgonische favorieten

Bourgondische favorieten kunnen natuurlijk niet achterblijven in het bourgondische Maastricht.  Wandel door het historische centrum. Via de middeleeuwse straatjes en steegjes ontdek je de restaurants waar je kan genieten van de bourgondische leefstijl van de echte Maastrichtenaren met een heerlijk hepke en drenkske.

 

Route 'Shopping'.

Smakelijk

Shoppen

Een snelle 'kemissie' (boodschap) of een hele dag shoppen? In Maastricht vindt je wat je zoekt; van de grote ketens tot de unieke  boetiekjes in de monumentale panden.

Een geslaagde shopsessie vier je natuurlijk met een hapje en drankje. Een glaasje wijn met een borrel of een stevige hap voor de terugweg, de keuze is aan jou!

LesTables-routes-3.jpg
LesTables-routes-9.jpg
LesTables-routes-19.jpg
LesTables-routes-17.jpg
 

Route Bio? Logisch!

Groen geluk

Groen geluk in Maastricht? Ook dat hebben we te bieden. Uiteraard is er ook een plek in Maastricht waar vegetariërs en vegans kunnen genieten van lekker biologische gerechten.

LesTables-routes-1.jpg
LesTables-routes-8.jpg
 

Route Comfort Cuisine.

Comfort

Zin in een goede maaltijd? Ook dat kan bij de leden van Les Tables! Voor een heerlijke pasta, lasagne of kroketten kun je terecht bij Les Tables.

LesTables-routes-5.jpg
LesTables-routes-10.jpg
 

Route Lekker Lokaal.

Lokaal Limburg

Naast de bourgondische leefstijl kunnen we in veel Maastrichtse zaken ook genieten van al het lekkers dat Limburg te bieden heeft. En dat zijn niet enkel de asperges, kunnen we jullie vertellen.

 

Route Dinner Date.

Romantic Maastricht

Romantiek is ook te vinden in Maastricht – en zeker in de restaurants van Les Tables. Voor een romantisch avondje uit bij kaarslicht en een heerlijk flesje wijn ben je ook bij onze restaurants aan het juiste adres.

LesTables-routes-4.jpg
LesTables-routes-2.jpg
LesTables-routes-7.jpg
LesTables-routes-18.jpg