il y a

Eetcafé Il y a

EETCAFÉ IL Y A

Eetcafé Il y a is gelegen in het Jekerkwartier, ook wel het Quartier Latin van Maastricht genoemd.
Dit Mediterrane restaurant biedt u een unieke culinaire sfeer- en smaakbeleving, inclusief Franse chansons en melancholische fado’s uit de oude doos. Met gerechten uit de Franse, Spaanse, Portugese en Italiaanse keuken die u laten mijmeren over zwoele zomeravonden. Een tijdloze ontdekkingstocht langs de kustlijn van de Middellandse Zee via de Straat van Gibraltar tot aan de Atlantische Oceaan, van Sardinië tot aan de Algarve en via de authentieke binnenlanden weer terug.

De gerechten
Visliefhebbers worden bij Eetcafé Il y a verwend met liefdevolle gerechten als tonijnsteak, coquilles en doradefilet, maar ook met gamba’s, zeeduivel en nog veel meer. En de zeer gevarieerde vleesgerechten, Italiaanse, Spaanse en Portugeze kazen en tongstrelende nagerechten completeren de ruime keuze tot een smakelijk geheel.

De seizoenen
Zoals iedere chanson of fado een eigen sfeer neerzet en uw gevoel weet te raken, zo weet ook ieder seizoen u met zijn typerende karakter op een geheel eigen manier te verwonderen. Eetcafé Il y a volgt al jaren de seizoenen op de voet en serveert enkel kakelverse specialiteiten welke uitstekend passen bij het jaargetijde van dit moment.

Eetcafé Il y a, geniet van de Middellandse Zee in hartje Maastricht.


RESTAURANT INFO

Adres: Koestraat 7, 6211 HR Maastricht
Telefoon: 043 3250777
Email: info@eetcafeilya.nl
Website: www.eetcafeilya.nl
Facebook: www.facebook.com/eetcafeilya
Cuisine: Frans, Italiaans, Spaans, Portugees
Zitplaatsen: 48 binnen, 20 terras
Openingstijden: iedere dag geopend vanaf 17.00 uur
Menuprijs: € 26,50

LUNCH: zaterdag en zondag vanaf 12.30 uur


Acties