kruisherenrestaurant

Kruisherenhotel

KRUISHERENRESTAURANT MAASTRICHT

Design tussen hemel en aarde

In het centrum van Maastricht staat het voormalige 15e eeuwse Kruisherenklooster. Samen met de monumentale, gotische kerk is het klooster getransformeerd tot designhotel.

Het Kruisherenhotel Maastricht, het enige vijfsterrenhotel van Maastricht, telt 60 moderne, comfortabele kamers. Elke kamer heeft een uniek karakter. In het schip van het hotel is de entresol gelegen. Hier wordt het ontbijt geserveerd en kunt u lunchen of dineren met uitzicht op de indrukwekkende ramen van het voormalige kerkkoor. Op de begane grond bevinden zich de receptie, lobby, lounge corners, boardrooms, glazen lift, bibliotheek en wijnbar met bovengrondse wijnkelder. Kruisherenhotel Maastricht is lid van Design Hotels.

Kruisherenhotel Maastricht won in juni 2017 de Dutch Hotel Award.

Het Kruisherenhotel Maastricht is een thuishaven tijdens een weekend Maastricht of zakelijk bezoek aan de stad. Het contrast tussen heden en verleden zijn een reden op zich om het designhotel te bezoeken. Dit unieke karakter is typerend voor de locaties van de Oostwegel Collection, waar Kruisherenhotel Maastricht deel van uitmaakt.  Zo is Château St. Gerlach lid van Relais & Châteaux®, is WinselerHof lid van Small Luxury Hotels of the World en is Château Neercanne beloond met een Michelin ster. Typerend voor alle locaties van het familiebedrijf zijn historische ambiance, culinair vakmanschap en Limburgse gastvrijheid.

In de sfeervolle wijnbar kunt u dagelijks vanaf 10.00 uur terecht voor een kop koffie met vlaai of een heerlijk glas wijn. Het terras van het Kruisherenrestaurant op de intieme Pandhof nodigt u bij uit om even rustig bij te komen van een dagje Maastricht, te genieten van een lunch of gewoon een heerlijk glas 'Ruinart' Champagne tijdens het avondzonnetje.


RESTAURANT INFO

Adres: Kruisherengang 19-23, 6211 NW Maastricht
Telefoon: 043 3292020
Email: info@kruisherenhotel.nl
Website: www.kruisherenhotel.nl
Cuisine: Regionaal
Zitplaatsen: 80
Menuprijs: € 35,00

Openingstijden:

zondag t/m vrijdag 12.00 - 14.30 uur
                               18.00 - 21.30 uur

zaterdag doorlopend open!


 


Acties